Halász Béla blogja

Halász Béla blogja

A CSK effektus

2013. december 03. - Halász Béla

Provokál - párbajra kihívás jeléül szóban vagy tettleg inzultál; beugrat, fölbujt, erőszakos föllépésre késztet; (föl) ingerel, (föl) izgat, uszít; előidéz, kivált, okoz. Ez mind a provokál szó jelentése.

A provokátor adott: Csehszlovák Kém, alias Bőtös Botond. CSK egy két lábon járó középsőujj. Nem az  a célja, hogy minél több embert maga mellé állítson, ez gondolom világos mindenki számára. CSK ingerel, előidéz, beugrat és egyeseket akár erőszakos föllépésre is késztet.

Írásaival nem foglalkozom, nem foglalkozom azzal, hogy mit ír. Nem érdekel, hogy hazugság, mocskolódás, vagy netán igazság e az amit ír.

Számomra világos, hogy mi a célja az írásaival. Keresi az ellenfeleit. És ezt sikerrel csinálja. Megtalálta. Beugratott sok-sok embert. Most már élvezi. Egyesek pedig asszisztálnak hozzá, teret adva ezzel az újabb provokációknak.

Miért CSK blogja az egyik legolvasottabb a Paraméteren? Miattunk, mert nem bírjuk elviselni a provokációt. Ez van. Mi vagyunk a hibásak, mert olvassuk, mert kommentáljuk, és beszélünk róla.

Jó tanács: Nem kéne! Én soha többé nem írok róla! Tegyétek ti is, mert megmérgezi a lelketeket!

Provocation.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://halaszbela.blog.hu/api/trackback/id/tr205674080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása