Halász Béla blogja

Halász Béla blogja

Vízió

2013. szeptember 26. - Halász Béla
7 hónapja volt ez a vízióm. Nemet kell mondani a Smer korrupciós dolgaira, és Nyitra megyében a szlovák koalíció nem normális dolog. Akkor még a Ščurka az SDKU nyitrai elnöke nem így gondolta. Ma már nem ő az elnök, és létrejött egy összefogás a Smer és Belica ellen. én akkor ezt kimertem mondani, mások ekkor sunnyogtak, de a lényegen nem változtat, Nyitra megyében kialakult egy jobboldali összefogás magyar pártokkal és szlovák pártokkal. Most talán sikerül az is, hogy a déli... régiókról nem feledkeznek majd meg. Most mi magyarok mondhatunk nemet Belica és a Smer ámokfutásának. Higgyétek el, minden a magyar szavazatokon múlik. Én Tomáš Galbavý -t támogatom! :)  
Pred 7 mesiacmi som mal túto víziu. Však si vypočujte hlasový záznam. Som povedal nie na korupciu zo strany Smer, a vyzýval som pravicové strany, aby vytvorili koalíciu aj s maďarkými stranami. Vtedy ešte p. Ščurka zo strany SDKU povedal nie, ale teraz už tá vízia je reálna, pravicové strany sa zjednotili aj maďarskými stranami, a idú proti Smeru a Belicovi. Je tu reálna šanca na výhru, ja podporujem Tomáša Galbavého. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://halaszbela.blog.hu/api/trackback/id/tr915534291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása